کمک به وزیر پیشنهادی بهداشت
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران در نامهای به وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آمادگی این نهاد علمی برای مشاوره، همفکری و همکاری با وی در حوزههای مرتبط با نظام سلامت را اعلام کرد.
علیرضا مرندی در نامهای به محمدرضا ظفرقندی، وزیر پیشنهادی بهداشت ضمن اعلام آمادگی فرهنگستان علوم پزشکی برای مشاوره و همکاری و همفکری درخصوص موضوعات مرتبط با سلامت، موفقیت وی را در ماموریت مهم واگذار شده (وزارت بهداشت) و خدمت به مردم ایران از خداوند متعال خواستار شد.
وی به همراه این نامه نقطهنظرات فرهنگستان علوم پزشکی با عنوان «جایگاه سلامت در دولت چهاردهم» و «معیارهای پیشنهادی فرهنگستان علوم پزشکی در انتخاب وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» را در اختیار ظفرقندی قرار داد. این نظرات پیشتر برای نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری و نیز مسعود پزشکیان، رئیسجمهور ارسال شده بود.
محمدرضا ظفرقندی، زاده ۱۳۳۷ در تهران که از سوی رئیسجمهور به عنوان وزیر پیشنهادی دولت چهاردهم برای وزارت بهداشت و آموزش پزشکی به مجلس شورای اسلامی معرفی شد، یک پزشک و سیاستمدار است که از ۳ اسفند ۱۳۹۷ تا ۱۰ مهر ۱۴۰۰ در اوج همهگیری کووید ۱۹ رئیس سازمان نظام پزشکی ایران بود.
وی فوقتخصص جراحی عروق و استادتمام دانشگاه علوم پزشکی تهران است؛وی اکنون دبیرکلی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران را بر عهده دارد.
ظفرقندی در شهر تهران متولد و بزرگ شده محله سرچشمه است. دوران ابتدایی تا دبیرستان را در مدرسه علوی به آموختن پرداخت و در سال تحصیلی ۱۳۵۴-۱۳۵۵ فارغالتحصیل شد. پس از آن به دبیرستان مفید رفت تا به امر معلمی بپردازد. وی همزمان با معلمی در سال ۱۳۵۵ در رشته پزشکی دانشگاه تهران قبول و ادامه تحصیل داد.
وی برای کمک به مصدومان جنگ به عنوان جراح داوطلب به جبهه جنگ ایران و عراق اعزام شد. پس از بازگشت از جنگ و اتمام دوره دستیاری جراحی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۳۶۸ به درجه استادیاری نائل سپس در سال ۱۳۷۰ دوره فلوشیپ جراحی عروق و تروما را در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز کرد، رشتهای که ثمره آن راهاندازی بخش جراحی عروق در سال ۱۳۷۴ در دانشگاه علوم پزشکی تهران شد.
ظفرقندی در سال ۱۳۷۴ موفق به راهاندازی مرکز تحقیقات تروما در بیمارستان سینا شد و در سال ۱۳۸۳ به درجه استادتمامی دانشگاه نائل شد.