رنگ‌زمینه

صفحه اصلی > جامعه : حاشیه علیه متن

حاشیه علیه متن

درباره چهار خبر حاشیه‌ساز این روزها

گروه اجتماعی: هفته گذشته،‌ هفته حواشی‌های متعدد بود. شهرام شکوهی، فیلمی از درگیری خانوادگی منتشر کرد،‌ هویت واقعی گلوریا هاردی،‌ همسر ساعد سهیلی زیر سوال رفت،‌ زنی عمامه روحانی را در فرودگاه امام برداشت و به‌ عنوان روسری سر کرد و جوان بودن و شباهت همسر عراقچی؛‌ وزیر امور خارجه نیز برای چند روز سرتیتر اخبار زرد رسانه‌های داخلی و خارجی بود.
شهرام شکوهی، خواننده پاپ شناخته شده ظاهراً پس از مشاجره با همسرش اقدام به یک لایو اینستاگرامی کرد که در آن خودش و همسرش را در وضعیت نامناسبی نشان می‌داد. او که بخش‌هایی از بدنش خونین بود و آسیب‌هایی به خانه‌اش وارد شده بود با تعبیری زشت درباره همسرش که وضعیت پوشش مناسبی نداشت، صحبت کرد و گفت: اگر کشته شود مسئولش همسرش است. او بعد از مدتی این ویدئو را از صفحه خود پاک کرد!
بسیاری از فعالان فضای مجازی در واکنش به این ویدئو اعلام کردند که نباید مسائل شخصی و خانوادگی به این شکل منتشر شود،‌ عده‌ای آن را به تمسخر گرفتن و عده‌ای دیگر گفتند که خشونت خانگی زن و مرد ندارد و باید به هشدار شهرام شکوهی توجه کرد.

هویت گلوریا
طی چند روز گذشته برخی اکانت‌های توئیتری با انتشار این تصویر مدعی شده‌اند که گلوریا هاردی، بازیگر فرانسوی‌الاصل سریال کیمیا و همسر ساعد سهیلی، فرزند محمد علی‌اکبری، انرژی‌درمانگر مشهور دهه‌های گذشته است. محمدعلی اکبری در اوایل دهه ۶۰ با اجرای شعبده‌بازی در برنامه تلویزیونی دیدنی‌ها مطرح شد. او مدعی بود که قادر به خم کردن قاشق و چنگال است.
او پس از مدتی، ادعا کرد که از طریق انرژی‌درمانی، قادر به درمان بیماران بوده و دارای نیرویی «خدادادی» است. وی همچنین ادعا کرده که قادر است همه نوع بیماری‌ها را به‌جز بیماری‌های مادرزادی، درمان کند. گلوریا هاردی، بازیگر ایرانی- فرانسوی در شهر بوردو فرانسه متولد شده است. براساس اطلاعات موجود، مادر او ایرانی و اهل شیراز و پدرش فرانسوی است. او تحصیلات خود را در رشته موسیقی در پاریس به پایان رسانده و پیش از ورود به دنیای بازیگری به ‌عنوان خواننده در فرانسه فعالیت می‌کرد. بنابراین با توجه به منابع موجود در اینترنت، پدر گلوریا هاردی فرانسوی است. اطلاعات بیشتری درباره هویت یا ملیت دقیق پدر او در دسترس نیست.
اکانت قدیمی گلوریا اما با نام گلوریا اکبری بوده است. گلوریا در آن اکانت ۵۳ توئیت کرده که اولین آن در تاریخ ۱۴ دسامبر ۲۰۱۰ و آخرین آن ۸ اکتبر ۲۰۱۱ بوده است. در اکانت توئیتر قدیمی او نوشته شده: «گلوریا فرزند یک خواننده ایرانی و ترانه‌سرای فرانسوی به معنای واقعی کلمه در موسیقی متولد شد. او در سن ۴ سالگی اولین آهنگ خود را در استودیو پلیگرام ضبط کرده بود». این احتمال می‌رود که او دیگر به اکانت خود دسترسی نداشته باشد. گلوریا در این سال‌ها در اینستاگرام فعال است.
این نکته که گلوریا هاردی از نام خانوادگی «اکبری» در حساب توئیتر خود استفاده می‌کند، ممکن است به پیشینه یا مسائل خانوادگی او مرتبط باشد. در برخی موارد، افراد به دلایل شخصی، فرهنگی، یا حرفه‌ای از اسامی متفاوت استفاده می‌کنند. از آنجا که منابع رسمی و قطعی درباره این موضوع وجود ندارد، نمی‌توان با اطمینان گفت که این نام دقیقاً به چه چیزی اشاره دارد. اگر هدف مشخص کردن ارتباط او با پدری فرانسوی است، این موضوع همچنان نامشخص باقی می‌ماند. البته صفحه‌ای فرانسوی در اینترنت با نام او وجود دارد که اطلاعات مربوط به فردی با نام «گلوریا علی‌اکبری» را در یک بانک داده شرکتی ارائه می‌دهد. این اطلاعات معمولاً شامل مواردی همچون نقش‌ها، موقعیت‌های مدیریتی، یا سوابق حرفه‌ای در شرکت‌های فرانسوی است.

همسر جوان عراقچی
عراقچی ۶۲ ساله که در دوران وزارت ظریف معاون او بود و حالا خودش روی صندلی وزارت نشسته و به واسطه اتفاقات بین‌المللی اخیر بیشتر هم در مرکز توجه قرار گرفته، اخیراً در یک بازارچه خیریه که توسط زنان وزارت امور خارجه تدارک دیده شده بود همراه زنی جوان دیده شد.
با اینکه اعلام شد خانم جوان، همسر دوم آقای عراقچی است ناگهان سه طیف سیاسی به او حمله کردند. لشگر سایبری منافقین، سلطنت‌طلب و عده‌ای از تندروهای اصولگرا با اکانت‌های ناشناخته وزیرخارجه را هدف حملات خود قرار دادند.
عده‌ای برای اینکه به اختلاف سنی عراقچی و همسرش اشاره کنند، بخشی از کتاب خاطرات وندی شرمن نماینده دولت اوباما در مذاکرات هسته‌ای برجام را یادآوری می‌کردند که نوشته بود، شرمن و عراقچی هر دو در دوران مذاکرات هسته‌ای پدربزرگ و مادربزرگ شدند و عکس نوه‌های خود را به یکدیگر نشان می‌دادند. البته این موضوع چندان پنهانی نیست که عباس عراقچی از ازدواج اولش با بهاره عبداللهیان، دو پسر و یک دختر دارد و فرزندانش هم ازدواج کرده‌اند و بچه دارند.
موضوع که ادامه پیدا کرد طبیعتاً عده زیادی هم یادآوری می‌کردند که این حرف‌ها کاملاً غیراخلاقی و سرک کشیدن در زندگی شخصی دیگران است. به فاصله کمی از شروع حرف و حدیث‌ها، محمدحسین رنجبران، مشاور عراقچی در توئیتی سعی کرد کمی گرد‌وخاک را بنشاند: «در رابطه با بداخلاقی‌هایی که یکی دو روز است افرادی علیه وزیر امور خارجه و خانواده ایشان شروع کرده‌اند، با اطلاعی که بنده دارم خانم آرزو احمدوند همسر دوم آقای عراقچی پس از جدایی از همسر قبلی ایشان است. این ازدواج بیش از ۶ سال قبل صورت گرفته و ثمره آن یک دختر سه سال‌ونیمه است. ضمناً هیچ کدام از اعضای خانواده وزیر خارجه صفحه‌ای در فضای مجازی ندارند. خانم احمدوند، خانه‌دار است و در هیچ کجا شاغل نیست. انتشار عکس و صفحات ساختگی یا با نام‌های مشابه، کاری غیرشرعی و غیراخلاقی است. ان‌الله یدافع عن الذین آمنوا‌».
جالب اینکه بعضی از چهره‌های منتقد دولت هم جانب عراقچی و دفاع از حریم خصوصی او را گرفتند مانند علیرضا پورمسعود، فعال رسانه‌ای که عبدالرضا داوری هم ریتوئیتش کرد: «پروژه تخریب عراقچی، با عکس همسرش، زمین بازی موساد است، همانطور که تخریب قالیباف در انتخابات قبلی، زمین بازی MI6 بود،‌ دوره‌ای که یک مسئول با عکس بی‌حجاب همسرش در جامعه تخریب می‌شد دیگر گذشته است، اتفاقاً الان مردم می‌گویند، این هم که از خودمان است». البته همسر عراقچی در ویدئوی بازدید از بازارچه خیریه چادر مشکی هم به سر دارد.

عمامه به جای روسری
طی چند روز گذشته ویدئویی از مشاجره یک زن با یک روحانی در فضای مجازی غوغا به پا کرده است. گفته می‌شود که این تصاویر مربوط به اتفاقی است که در فرودگاه مهرآباد رخ داده است. چنانکه در تصاویر مشخص است، خانمی که روسری به سر ندارد، با یک روحانی مشاجره کرده و عصبانیت وی به حدی است که عمامه روحانی را برداشته و به جای روسری سر می‌کند! همین استفاده از عمامه به ‌عنوان روسری گمانه شروع ماجرا از تذکر حجاب را تقویت کرده است.
چند روز بعد رسانه‌ها ویدئویی را منتشر کردند که در آن زن با همسر خود به مشاجره لفظی پرداخته و روسری خود را بر سر دارد. البته در این ویدئو صحنه قبل از برداشته شدن عمامه مشخص نیست.
در توضیح آمده که‌ «ساعت ۱۴:۴۰ مورخ ۱۵ دی ‌ماه ۱۴۰۳ در ترمینال شماره ۴ فرودگاه مهرآباد مشاجره‌ای لفظی بین یک خانم با همسرش رخ داده و باعث جلب توجه حاضران می‌شود. براساس تصویر دوربین‌ها، پس از تشدید مشاجره وی با همسرش؛ متاسفانه نامبرده از حالت عادی خارج که منجر به ضرب‌وشتم بین زوجین می‌شود. در بررسی‌‌های تکمیلی و اظهارات همسر ایشان و شاهدان حاضر در صحنه، همانطور که در فیلم مشخص است هیچ‌گونه مواجهه کلامی از سمت روحانی به خانم جوان رخ نداده است و با وجود توهین و تعرض فیزیکی به فرد روحانی، ایشان شکایتی از خانم نداشته‌اند. همسر این خانم با تایید سابقه بیماری چندین ساله و اختلال اعصاب و روان پس از مراجعه به پزشک فرودگاه، او را از محل ترمینال خارج کرد».
عباس عبدی این پرسش را مطرح می‌کند که «‌اگر روحانی به به کلی خارج از ماجراست، پس علت رفتار این خانم چیست؟ گفته می‌شود، مشکلات روحی و روانی داشته است. فرض کنیم که این‌گونه بوده، پس چرا عمامه آن روحانی را برداشته است؟ چرا روسری و شال خودش را نگذاشته است؟ یا چرا روسری یک نفر دیگر را برنداشته؟ یا اصلاً چرا می‌خواسته چیزی را روی سر خود بیندازد؟»
جالب‌ترین بخش ماجرا این است که آقای روحانی کاملاً ساکت بود و بدون هیچ واکنشی از کنار آن خانم رفت، بعد هم که عمامه او را برداشت حتی کوشش نکرد آن را بگیرد. برخورد مردم یا افکار عمومی و حتی نظام اطلاع‌رسانی رسمی نیز جالب است. برای نفی روایت غیررسمی، فیلم رویداد (البته نه خیلی کامل) را پخش کردند تا ثابت کنند آقای روحانی هیچ نقشی در این ماجرا نداشته است. چرا فوری به صلح و سازش و عدم شکایت منتهی می‌شود؟ حداقل بخشی از اقدامات آن خانم جزو جرائم عمومی است، اگر هم دچار پریشانی‌ روانی بوده، این را باید دادگاه تشخیص بدهد، چگونه همه ‌چیز به یک‌باره حل شد؟

sazandegi

«پست قبلی

پست بعدی»

پست های مرتبط

شیوع ویروس جدید

مشاهده علائمی مشابه کرونا در روزهای اخیر، گزارش‌هایی مبنی بر شیوع یک…

۱۹ دی ۱۴۰۳

ره به ترکستان

“محمدرضا عارف”، معاون اول رئیس‌جمهور دوباره بحث انتقال پایتخت را مطرح و…

۱۷ دی ۱۴۰۳

عدالت پزشکی

تاثیر حذف ارز ترجیحی در امور پزشکی، هزینه بسیاری به بیماران تحمیل…

۱۷ دی ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید