رنگ‌زمینه

صفحه اصلی > دسته‌بندی نشده : ایران یک منطقه امن می‌خواهد

ایران یک منطقه امن می‌خواهد

دیدار عیدانه با حسن روحانی، رئیس دولت‌های یازدهم و دوازدهم به مناسبت آغاز سال نو و عید سعید فطر برگزار شد. در این دیدار جمعی از فعالان سیاسی و اجتماعی، مدیران اقتصادی، روزنامه‌نگاران، وزیران و استانداران دولت‌های یازدهم و دوازدهم اعم از حسینعلی امیری، محمدجواد ظریف، محمود علوی، محمد عطریان‌فر، مهدی هاشمی، محمود واعظی، محمدباقر نوبخت، محمدرضا تابش، علی ربیعی، محمد قوچانی و محمد نهاوندیان حضور داشتند.
حسن روحانی در ابتدای سخنان خود به شرایط خاص منطقه‌ای و پاسخ دیشب ایران به رژیم اسرائیل پرداخت و اظهار کرد: همه ما می‌دانیم که اسرائیل یک دولت غاصب است، اسرائیل دولتی است که همه اصول انسانی را نه امروز بلکه در طول ۷۶ سال گذشته زیر پا گذاشته است. اسرائیل یک رژیم آدم‌کش است که به اصول بین‌المللی نیز توجه نمی‌کند. اسرائیل یک خطای بزرگ انجام داد و به ساختمان کنسولی ایران در دمشق حمله کرد که موجب شهادت فرماندهان شجاع سپاه پاسداران شد. این کار، احمقانه بود. البته اسرائیلی‌ها می‌خواهند به خاطر گرفتاری‌شان در غزه، معضلات را در کل منطقه توسعه دهند و از طریق توسعه ناامنی در منطقه، خودشان را خلاص کنند و شرایط جدیدی را به وجود بیاورند.
رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم افزود: همه دنیا شاهد است که جمهوری اسلامی ایران آغازگر اقدام نظامی نبوده است. اسرائیل حمله را شروع کرد و ایران فقط پاسخ داد. امیدوارم صهیونیست‌ها درس گرفته باشند و تنبیه شوند و دست از تجاوز بردارند و اگر بخواهند به تجاوز ادامه دهند به طور طبیعی پاسخ آن را خواهند دید، گرچه ما امیدواریم حماقت‌شان را بار دیگر تکرار نکنند. جمهوری اسلامی ایران یک منطقه امن می‌خواهد، با ظلم و تجاوز مخالف و حامی مظلومین در طول تاریخ است. امروز هم امیدواریم انشاالله با خیر و برکتی که ماه مبارک رمضان برای مردم ما به ارمغان آورد، بتوانیم به راحتی از همه توطئه‌ها عبور کنیم و مردم ما شاهد حل معضلات کشور باشند.
همچنین او با اشاره به تقارن اعیاد نوروز و فطر گفت: در ایامی که پشت سر گذاشتیم، مردم ما هم موقرانه به اعیاد ملی و باستانی خودشان توجه کردند و هم مشتاقانه به عبادت و اعیاد دینی و مذهبی‌شان پرداختند. مردم در طول ۱۴۰۰ سال گذشته تقارن خیلی خوبی بین این دو سرمایه فرهنگی و ملی و دینی و اسلام عزیزمان ایجاد کردند و اگر آنها را آزاد بگذاریم، خودشان خوب آگاهند که چگونه هر دو را پاس بدارند.
وی با تاکید بر استفاده از فرصت‌های جدید در سال نو اظهار کرد: در هفته‌های گذشته در همسایگی ما انتخاباتی انجام گرفت که مراد میل حاکمان نبود. آنها بلافاصله به مردم گفتند از این ناکامی درس می‌گیرند و خودانتقادی را آغاز می‌کنند. ما هم بعد از انتخابات اسفند پارسال باید خودانتقادی را شروع می‌کردیم. باید ببینیم اشکال از کجاست و آن را رفع کنیم. من معتقدم باید برگردیم به سمت مردم و در برابر آنها سر فرود بیاوریم. بپذیریم که کشور از آن مردم و اداره امور با رای مردم است. بدانیم موفقیت‌ها در صورتی است که مردم ما در صحنه باشند. باید بینیم خطاهای ما کجا بوده، خودمان را نقد کنیم نه اینکه آنها را توجیه کنیم. انتخابات ما یک پیام داشت و آن اینکه اکثریت مردم پای صندوق رای نیامدند. این پیام را باید درک کنیم و برای آن راه‌حل پیدا کنیم.
رئیس دولت تدبیر و امید با اشاره به نام‌گذاری امسال به سال جهش تولید با مشارکت مردم، گفت: ما موظفیم این نظر مقام معظم رهبری را به تمامی عرصه‌های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی تسری دهیم کمااینکه ایشان سال گذشته بر مشارکت سیاسی مردم هم تاکید داشتند. نمی‌شود ما مردم را در اقتصاد دعوت به مشارکت کنیم اما در سیاست به مردم اعتنا نکنیم یا در فرهنگ و سیاست خارجی به نظر مردم توجه نکنیم. کشور و نظام نیازمند مشارکت عام است و باید مردم را به حضور در همه زمینه‌ها دعوت کنیم.

sazandegi

پست های مرتبط

آشیانه سری

فرشاد گلزاری، گروه بین الملل  آنچه در مورد پاسخ 14 آوریل ایران…

18 آوریل 2024

چه می‌شود؟

سیدحسین موسویان، دیپلمات پیشین ایران در ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ با صد‌ها پهپاد…

18 آوریل 2024

تعطیلات نابخردانه

حسین سلاح‌ورزی، رئیس سازمان ملی کارآفرینی ایران و رئیس پیشین اتاق ایران…

18 آوریل 2024

دیدگاهتان را بنویسید